Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet

Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet

En ny statsadvokatur, Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet, erstatter fra 1. januar 2022 Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK).

Den nye statsadvokatur skal styrke kampen mod den alvorlige økonomiske, organiserede og it-relaterede kriminalitet sammen med politi og anklagere i den nye National enhed for Særlig Kriminalitet, NSK.

I Howart Compliance følger vi nøje nationale og internationale tiltag i kampen mod blandt andet #hvidvask og #terrorfinansiering, og vi ser frem til at følge med i de tiltag, der søsættes af Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet i 2022 og fremover.

Hvis du har spørgsmål om, hvad omstruktureringen og den nye statsadvokatur har af indflydelse på dig og din virksomhed, eller hvis du har spørgsmål til forebyggelse af hvidvask og bekæmpelse af finansiering af terror generelt, er du velkommen til at tage fat i os på info@howart.com.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Contact us to hear more

Read our newest updates

New webpage!

Welcome to our new webpage. One is always amazed at how long it takes to make a new website. We have had a company to

Læs mere

Fintech rapporten

Stor takk til våre venner og samarbeidspartnere i Ontogeny for samarbeidet med å utarbeide denne Fintech rapporten. Også en stor takk til Dag Arne Kristensen

Læs mere